Ihana kesä!

Kesä!

Koko talvi tästä on taas haaveiltu ja nyt saamme nauttia lämmöstä ja auringosta. Kesä näkyy kauneushoitolassa muun muassa ripsienpidennysten laiton lisääntymisenä. On paljon juhlia joissa halutaan näyttää hyvältä tai kesällä ripsivärin käyttäminen tuntuu epämiellyttävältä kuumuuden vuoksi. Kesälomalla myös tietenkin matkustellaan ja tällöin aamujen pitää olla erityisen helppoja ja vaivattomia. Ripsivärin levitys vaihtuu helppoihin aina hyvältä näýttäviin ripsienpidennyksiin.
Karvojen poisto sokerilla lisääntyy myös aina kesäisin, koska paljasta pintaa näkyy enemmän ;).

La Stella beautyn tuotevalikoima on laajentunut. Olen ottanut valikoimiin ihanat ja ihoa täydellisesti hoitavat Aloe vera tuotteet. Itse olen ihan hullaantunut Aloe veran superhoitaviin vaikutuksiin ja todellakin suosittelen kokeilemaan. Erityisesti näin kesällä kaikkien käsilaukusta täytyisi löytyä Aloe vera-geeli, joka on todella hyvä apu auringonpolttamalle iholle, hyttysen puremiin, kutinaan, ihottumaan (mm. lasten asfaltti-ihottumaan) ja haavoille. Sopii myös silmänympärysvoiteeksi ja hoitamaan kuivaa ihoa. Geeli on turvallinen niin lapsille kuin eläimillekin. Onpa sillä myös nimitys "joka paikan voide" ; ).

Toivotan sinut sydämellisesti La Stella beautyyn kaunistautumaan ja rentoutumaan. Voin taata, että saat myös parasta mahdollista asiakaspalvelua ja psyykeen hoitoa kokonaisvaltaisesti
(tuplaetuna...olenhan koulutukseltani myös mielenterveyshoitaja =)).

Nautitaan ihanista kesäpäivistä ja syödään paljon jäätelöä!

Rakkaudella:  Kaisu 

La Stella beauty

Helenankatu 10 (käynti Hämeentien puolelta)

24240 Salo 

info@lastella.fi


Ps. Muistathan helpon nettiajanvarauksen https://www.timma.fi/lastellabeautyFeed