Ihana kesä ja uusi osoite!

Kesä!
Koko talvi tästä on taas haaveiltu ja nyt saamme nauttia lämmöstä ja auringosta. Kesä näkyy kauneushoitolassa muun muassa ripsienpidennysten laiton lisääntymisenä. On paljon juhlia joissa halutaan näyttää hyvältä tai kesällä ripsivärin käyttäminen tuntuu epämiellyttävältä kuumuuden vuoksi. Kesälomalla myös tietenkin matkustellaan ja tällöin aamujen pitää olla erityisen helppoja ja vaivattomia. Ripsivärin levitys vaihtuu helppoihin aina hyvältä näýttäviin ripsienpidennyksiin.
Karvojen poisto sokerilla lisääntyy myös aina kesäisin, koska paljasta pintaa näkyy enemmän ;).

Tiesitkö jo, että La Stella beauty on vaihtanut osoitetta? Uusi hoitola sijaitsee aivan Salon keskustassa torin varrella osoitteessa Horninkatu 13 c 4. . Kulkeminen hoitolaan on helpottunut, kun keskustaan pääsee näppärästi ilman autoakin. Hoitola sijaitsee ihanan naisellisen vaateliikkeen (Villa COCO) alakerrassa. Hoitolaan ei kuulu niin selkeästi kaupungin äänet ja asiakkailta on tullutkin palautetta, että siellä on rentouttavan rauhallista ja kesällä ihanan viileääkin. Esimerkiksi intialainen päähieronta on tiloissa extra rentouttavaa kynttilöiden ja rauhallisuuden ansiosta.

La Stella beautyn tuotevalikoima on myös laajentunut. Olen ottanut valikoimiin ihanat ja ihoa täydellisesti hoitavat Aloe Vera tuotteet. Itse olen ihan hullaantunut Aloe Veran super hoitaviin vaikutuksiin ja todellakin suosittelen kokeilemaan. Erityisesti näin kesällä kaikkien käsilaukusta täytyisi löytyä Aloe vera- geeli, joka on todella hyvä apu auringonpolttamalle iholle, hyttysen puremiin, kutinaan, ihottumaan (mm. asfaltti-ihottumaan) ja haavoille. Voide on turvallinen niin lapsille kuin eläimillekin. Ompa sillä myös nimitys "joka paikan voide" ; ).

Toivotan sinut sydämellisesti La Stella beautyyn kaunistautumaan ja rentoutumaan. Voin taata, että saat myös parasta mahdollista asiakaspalvelua ja psyykeen hoitoa kokonaisvaltaisesti
(tuplaetuna...olenhan koulutukseltani myös mielenterveyshoitaja =)).

Nautitaan ihanista kesäpäivistä ja syödään paljon jäätelöä!

Rakkaudella. Kaisu 


Ps. Muistathan helpon nettiajanvarauksen https://www.timma.fi/lastellabeautyFeed