Soita ja varaa aikasi     045 154 2310

Blogi

 • 07/06/2019 - Kaisu-Johanna Immonen
  Ihana kesä ja uusi osoite!

  Kesä!
  Koko talvi tästä on taas haaveiltu ja nyt saamme nauttia lämmöstä ja auringosta. Kesä näkyy kauneushoitolassa muun muassa ripsienpidennysten laiton lisääntymisenä. On paljon juhlia joissa halutaan näyttää hyvältä tai kesällä ripsivärin käyttäminen tuntuu epämiellyttävältä kuumuuden vuoksi. Kesälomalla myös tietenkin matkustellaan ja tällöin aamujen pitää olla erityisen helppoja ja vaivattomia. Ripsivärin levitys vaihtuu helppoihin aina hyvältä näýttäviin ripsienpidennyksiin.
  Karvojen poisto sokerilla lisääntyy myös aina kesäisin, koska paljasta pintaa näkyy enemmän ;).

  Tiesitkö jo, että La Stella beauty on vaihtanut osoitetta? Uusi hoitola sijaitsee aivan Salon keskustassa torin varrella osoitteessa Horninkatu 13 c 4. . Kulkeminen hoitolaan on helpottunut, kun keskustaan pääsee näppärästi ilman autoakin. Hoitola sijaitsee ihanan naisellisen vaateliikkeen (Villa COCO) alakerrassa. Hoitolaan ei kuulu niin selkeästi kaupungin äänet ja asiakkailta on tullutkin palautetta, että siellä on rentouttavan rauhallista ja kesällä ihanan viileääkin. Esimerkiksi intialainen päähieronta on tiloissa extra rentouttavaa kynttilöiden ja rauhallisuuden ansiosta.

  La Stella beautyn tuotevalikoima on myös laajentunut. Olen ottanut valikoimiin ihanat ja ihoa täydellisesti hoitavat Aloe Vera tuotteet. Itse olen ihan hullaantunut Aloe Veran super hoitaviin vaikutuksiin ja todellakin suosittelen kokeilemaan. Erityisesti näin kesällä kaikkien käsilaukusta täytyisi löytyä Aloe vera- geeli, joka on todella hyvä apu auringonpolttamalle iholle, hyttysen puremiin, kutinaan, ihottumaan (mm. asfaltti-ihottumaan) ja haavoille. Voide on turvallinen niin lapsille kuin eläimillekin. Ompa sillä myös nimitys "joka paikan voide" ; ).

  Toivotan sinut sydämellisesti La Stella beautyyn kaunistautumaan ja rentoutumaan. Voin taata, että saat myös parasta mahdollista asiakaspalvelua ja psyykeen hoitoa kokonaisvaltaisesti
  (tuplaetuna...olenhan koulutukseltani myös mielenterveyshoitaja =)).

  Nautitaan ihanista kesäpäivistä ja syödään paljon jäätelöä!

  Rakkaudella. Kaisu 


  Ps. Muistathan helpon nettiajanvarauksen https://www.timma.fi/lastellabeauty  Lue lisää
 • 05/03/2019 - Kaisu-Johanna Immonen
  Maaliskuun tarjous!

  Hei,


  Ihanaa kun olet löytänyt tiesi  La Stella beautyn uusille kotisivuille! =)

  Maaliskuussa saamme nauttia lisääntyneestä auringonvalosta ja ajatukset juoksevat jo kohti kevättä ja kesää. 

  Lisääntyneessä valossa huomiomme kiinnittyy helposti talven kuivattaman ihomme kuntoon. Sokerointi on hyvä keino hoitaa ihoa kesäkuntoon. La Stella beautyssä käytetään sokeroinnissa suomalaista innovaatiota joka on ihan huippu tuote! Scandinavian Skin candy sokerimassa kuorii ihoa, hoitaa ja pehmentää sitä, sekä  postaa karvat tehokkaasti ja hellävaraisesti. 


  La Stella beautyssä onkin maaliskuun tarjouksena kaikki sokeroinnit tarjouksessa - 15%. Varaa aikasi helposti etusivun ajanvarauspainikkeesta ympäri vuorokauden.


  Sydämellisesti tervetuloa kokeilemaan! 


  Ps. Kannattaa liittyä myös La Stella beautyn sähköpostilistalle, niin saat aina ensimmäisenä "Tiistain tähtivinkit" (tarjouksia, etuja, uutisia uutuuksista yms.).


  Ihania maaliskuun päiviä =)


  Kaisu 


  Lue lisää