Soita ja varaa aikasi     045 154 2310

Blogi

 • 07/06/2019 - Kaisu-Johanna Immonen
  Ihana kesä!

  Kesä!

  Koko talvi tästä on taas haaveiltu ja nyt saamme nauttia lämmöstä ja auringosta. Kesä näkyy kauneushoitolassa muun muassa ripsienpidennysten laiton lisääntymisenä. On paljon juhlia joissa halutaan näyttää hyvältä tai kesällä ripsivärin käyttäminen tuntuu epämiellyttävältä kuumuuden vuoksi. Kesälomalla myös tietenkin matkustellaan ja tällöin aamujen pitää olla erityisen helppoja ja vaivattomia. Ripsivärin levitys vaihtuu helppoihin aina hyvältä näýttäviin ripsienpidennyksiin.
  Karvojen poisto sokerilla lisääntyy myös aina kesäisin, koska paljasta pintaa näkyy enemmän ;).

  La Stella beautyn tuotevalikoima on laajentunut. Olen ottanut valikoimiin ihanat ja ihoa täydellisesti hoitavat Aloe vera tuotteet. Itse olen ihan hullaantunut Aloe veran superhoitaviin vaikutuksiin ja todellakin suosittelen kokeilemaan. Erityisesti näin kesällä kaikkien käsilaukusta täytyisi löytyä Aloe vera-geeli, joka on todella hyvä apu auringonpolttamalle iholle, hyttysen puremiin, kutinaan, ihottumaan (mm. lasten asfaltti-ihottumaan) ja haavoille. Sopii myös silmänympärysvoiteeksi ja hoitamaan kuivaa ihoa. Geeli on turvallinen niin lapsille kuin eläimillekin. Onpa sillä myös nimitys "joka paikan voide" ; ).

  Toivotan sinut sydämellisesti La Stella beautyyn kaunistautumaan ja rentoutumaan. Voin taata, että saat myös parasta mahdollista asiakaspalvelua ja psyykeen hoitoa kokonaisvaltaisesti
  (tuplaetuna...olenhan koulutukseltani myös mielenterveyshoitaja =)).

  Nautitaan ihanista kesäpäivistä ja syödään paljon jäätelöä!

  Rakkaudella:  Kaisu 

  La Stella beauty

  Helenankatu 10 (käynti Hämeentien puolelta)

  24240 Salo 

  info@lastella.fi


  Ps. Muistathan helpon nettiajanvarauksen https://www.timma.fi/lastellabeauty  Lue lisää
 • 05/03/2019 - Kaisu-Johanna Immonen
  Maaliskuun tarjous!

  Hei,


  Ihanaa kun olet löytänyt tiesi  La Stella beautyn uusille kotisivuille! =)

  Maaliskuussa saamme nauttia lisääntyneestä auringonvalosta ja ajatukset juoksevat jo kohti kevättä ja kesää. 

  Lisääntyneessä valossa huomiomme kiinnittyy helposti talven kuivattaman ihomme kuntoon. Sokerointi on hyvä keino hoitaa ihoa kesäkuntoon. La Stella beautyssä käytetään sokeroinnissa suomalaista innovaatiota joka on ihan huippu tuote! Scandinavian Skin candy sokerimassa kuorii ihoa, hoitaa ja pehmentää sitä, sekä  postaa karvat tehokkaasti ja hellävaraisesti. 


  La Stella beautyssä onkin maaliskuun tarjouksena kaikki sokeroinnit tarjouksessa - 15%. Varaa aikasi helposti etusivun ajanvarauspainikkeesta ympäri vuorokauden.


  Sydämellisesti tervetuloa kokeilemaan! 


  Ihania maaliskuun päiviä =)


  Terveisin: Kaisu 


  Lue lisää